Om Elexperter

Om Elexperter

Elexperter är en trygg och seriös offertsajt för dig som söker elektriker. För oss är alla förfrågningar viktiga och vi arbetar aktivt för att du ska få den hjälp du behöver.

När du skickar in din förfrågan till oss ser vi till att matcha den med granskade elektriker i ditt närområde. Efter några dagar stämmer vi dessutom av så att du har fått svar och offerter. 

Syftet med Elexperter är att smidigt hjälpa dig som behöver anlita elektriker, och samtidigt hjälpa elföretagen med kvalitativa förfrågningar. Som företag tror vi på en nära dialog med både våra användare och företagen. Vi jobbar ständigt med att kontrollera, matcha och stämma av varje enskild förfrågan. Våra värdeord är:

  • Trygghet
  • Kvalitet
  • Trevligt bemötande

Det var lite om oss på Elexperter, nu är vi nyfikna på att höra vad du kan behöva hjälp med? Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor eller funderingar. Du kan givetvis även göra en kostnadsfri offertförfrågan här på sidan! 


Smartproduktion äger tjänsten Elexperter

Smartproduktion ligger bakom tjänsten Elexperter. Vi jobbar intensivt med att sammanföra kunder och riktigt duktiga elektriker.

Vi vill sätta en ny standard inom offertbranschen och genomför därför en gedigen granskning av elektriker som innefattar kontroll av registrering hos Elsäkerhetetsverket, intyg att de arbetar enligt rådande regler samt att de innehar F-skattesedel.

Besök gärna Smartproduktions hemsida eller kontakta oss genom formuläret om du vill veta mer om tjänsten Elexperter eller Smartproduktion!

Smartproduktions tjänster

Få upp till 5 kostnadsfria offerter från granskade elektriker

Få upp till 5 kostnadsfria offerter från granskade elektriker

Få offerter

Här hittar du oss på webben