Söker du hjälp med elservice i hemmet? Få offerter genom oss!

Ska du installera nya vitvaror, värmepump eller behöver du hjälp med någon annan form av elservice kan du beställa offerter från Elexperter. Då vet du att det är ett seriöst elföretag som utför arbetet enligt gällande branschregler. Här får du veta mer om hur du kan erhålla offerter kostnadsfritt.

När du behöver utföra elarbeten i ditt hem bör du anlita en behörig elektriker som kan hjälpa dig att göra en professionell installation av dina vitvaror eller andra elprodukter. Då kan du vara trygg med att arbetet utförs enligt gällande branschregler och med maximal livslängd.

 

Anlita behörig elektriker för din elservice

Allt arbete med elektricitet kan leda till personskador om den som utför arbetet inte har den kunskap och erfarenhet som krävs för att göra säkra installationer. Dessutom kan felaktigt installerade elprodukter i ett våtrumsutrymme leda till personskada för de boende om en felaktigt installerad elprodukt kommer i kontakt med vatten.

Det finns också en risk att det kan uppstå kortslutning om inte arbetet utförs korrekt och med godkänt material vilket kan leda till eldsvåda. Därför bör du alltid anlita en behörig elektriker då du behöver utföra elarbeten i ditt hem.

Här kan ni läsa mer om vad inom el man får göra själv.

 

Ta in offerter från flera elbolag

När du behöver hjälp med elservice kan du vända dig till oss på Elexperter som samarbetar med kvalitetsgranskade elföretag över hela Sverige. Hos oss kan du göra en kostnadsfri offertförfrågan och få offerter från upp till fem stycken kontrollerade elföretag på din ort. Det innebär att du enkelt kan jämföra offerter så att du kan hitta det företag som kan erbjuda dig bäst villkor och bäst pris. 

Samtliga företag som lämnar offerter genom Elexperter är kontrollerade av oss. Det innebär att du kan vara trygg med att det är ett seriöst elföretag som du anlitar då du accepterar en offert som fått genom Elexperter. 

Få upp till 5 kostnadsfria offerter från granskade elektriker