Varför använda Elexperter?

Tre goda anledningar att använda Elexperter

  1. Spara tid & energi
    Du slipper själv leta upp och kontakta elektriker. Istället fyller du i ett formulär och vi ser till att du får upp till 5 offerter från elföretag i ditt närområde. Offerterna du får är kostnadsfria och utan köpkrav, så att du kan känna dig trygg. 
  2. Endast granskade elföretag
    Företagen som lämnar offerter genom Elexperter är kvalitetsgranskade av oss. Genom granskningen kontrollerar vi att företaget är registrerat hos Elsäkerhetsverket, har F-skattsedel, god ekonomisk ställning samt arbetar enligt rådande regler och lagar. Uppfyller ett företag inte våra krav, får det inte heller ta del av din förfrågan. 
  3. Personligt serviceteam
    Vi tycker det är roligt att prata med användare av vår tjänst och finns här för dig om du har några frågor eller funderingar. Eftersom vi tror på riktigt bra kundservice behöver du inte vara orolig för långa telefonköer, olika knapptryck eller automatisk röststyrning när du ringer till oss. Vi svarar direkt! Har du en väldigt specifik förfråga om el, stämmer vi av med våra elexperter och återkopplar till dig. Tveka inte att kontakta oss!


Frågor om vår offerttjänst 

Du ska känna dig trygg när du använder vår tjänst på Elexperter. Därför har vi här sammanställt svar på några av de vanligaste frågorna vi får:

Vad inom el kan man få hjälp av från elektrikerna?

Vanliga tjänster är exempelvis byte av elcentral, installation av spotlights eller olika praktiska funktioner och smarta hem. Du kan läsa mer om tjänster under "Hur fungerar det".

Kostar offerterna från elektrikerna något? 

Nej, offerterna är kostnadsfria. De är dessutom utan köpkrav, så om inget alternativ känns bra för dig eller om du ångrat dig kan du alltid tacka nej till samtliga. Det ser vi som en viktig trygghet. 

Hur ansluter jag mitt elföretag?

Om du vill ansluta ditt elföretag till Elexperter är du välkommen att kontakta oss, så berättar vi gärna mer! Vi tror på en nära dialog med alla våra kunder, och tittar på upplägg som passar just er. 

Fungerar offerttjänsten i hela Sverige?

Ja, oavsett vart i landet du bor kan du skapa en förfrågan och motta offerter. I vissa län och mindre orter är det dock sämre utbud av elektriker och då kan det vara så att du får färre offerter. 


Våra artiklar på Elexperter

Elsäkerhet, olika eltjänster och elfunktioner är för många väldigt förvirrande. Av den anledningen har vi sammanställt flera olika informativa och matnyttiga artiklar här på hemsidan.

Artiklarna är till för att hjälpa dig längs vägen och för att ge inspiration till vad inom el man kan göra för öka hemtrivseln. Du hittar alla artiklarna här - trevlig läsning! 


Kontakta oss

Tveka inte att höra av dig till oss om du har några frågor. Vi nås per telefon, mail eller genom formuläret här på sidan. 

Få upp till 5 kostnadsfria offerter från granskade elektriker