Hur fungerar Elexperter?

På den här sidan förklarar vi hur offertprocessen går till steg för steg. Vi har även sammanfattat många av de vanliga tjänster som en elektriker kan hjälpa dig med. Har du några frågor kan du alltid kontakta oss!

Steg för steg - Så går processen till

 1. Fyll i formuläret på hemsidan
  Du skapar en förfrågan genom att fylla i vårt smidiga formulär
  Kontaktuppgifter som namn, nummer, epost och postnummer är obligatoriskt för att vi ska kunna skicka ut din förfrågan. Att fylla i en beskrivning är frivilligt, men tänk på att ju mer information du ger oss desto lättare är det att matcha din förfrågan med rätt elektriker. 
 2. Vi skickar ut din förfrågan
  Vi skickar manuellt ut din förfrågan till elektriker som är aktiva i ditt närområde. Elektrikerna som mottar förfrågan är granskade av oss så att de är registrerade hos Elsäkerhetsverket, arbetar fackmannamässigt, har F-skattsedel samt ordnad ekonomi.
 3. Du får offerter från upp till 5 olika elektriker
  Elföretagen mottar din förfrågan och kontaktar dig för offertlämning. Ibland behöver de mer information eller genomföra ett platsbesök innan de kan ge ett pris. Offerterna är kostnadsfria.
 4. Välj den elektriker som passar dig bäst
  Efter det att du mottagit offerterna kan du enkelt jämföra dessa och välja det elföretag som känns bäst utifrån ditt behov. Om ingen offert känns bra har du rätt att tacka nej till samtliga, vår tjänst har inga köpkrav. 

Om du har några frågor eller funderingar kan du alltid kontakta oss. Vi tror på hög service och tycker om att prata med användare av vår tjänst! 


Vilka tjänster kan man få hjälp med via Elexperter? 

Att vara elektriker är ett brett yrke som innefattar många olika tjänster. Nedan har vi sammanställt några av de vanligaste uppdragen en elektriker anlitas för. Klicka gärna på respektive länk för att läsa mer. 


I hemmet


I badrummet

Utomhus


Vanliga frågor

Nedan följer en sammanställning av vanliga frågor kopplat till el. Läs svaren genom att klicka på respektive länk. 

Få upp till 5 kostnadsfria offerter från granskade elektriker